Cinemaximum Keyfi Sadece 12 TL

sinema bileti kampanya
Özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte o sokak senin, bu çay bahçesi benim gezen bünyelerimiz üşümeye ve boş zamanları daha sıcak yerlerde geçirmeye başladı. Kışın yapılacak olan etkinliklerden en iyilerinden bir tanesi de ses sistemi iyi olan kaliteli bir sinemaya gidip güzel bir film izlemektir.

Ancak özellikle son zamanlarda ekonomik durumlar malumunuz. Kimse sinemaya çok fazla para vermek istemiyor. "Hadi mısırı evde patlatıp çaktırmadan salona sokarız da sinema bileti için bir indirim yok mu?" diyenlerin imdadına Migros yetişiyor.

Migros ve Sanal Market mağazalarından yapacağınız 10 TL'lik alışverişlerde Cinemaximum sinema bileti sadece 12 TL. (Bakın burası çok önemli) Sinema biletleri 3D filmlerde de geçerli.

Siz iyisi mi şimdi market alışverişinizi Migros Sanal Market'ten verin, siparişleriniz ayağınıza gelsin. Hem zamandan hem de paradan tasarruf edin.

www.sanalmarket.com.tr

Ha bu arada, (siz yapmazsınız ama) film başlamadan önce cep telefonunuzu sessize almayı unutmayın. Bir de film esnasında telefonu ile oynayıp karanlıkta parlayan ışığın diğer izleyicileri rahatsız ettiğini fark edemeyen arkadaşları da uygun bir dille uyarın.

İyi seyirler :)
Cinemaximum Keyfi Sadece 12 TL Cinemaximum Keyfi Sadece 12 TL Reviewed by admin on Kasım 03, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.