İdefix ile 5 Kitap 15 TL + Kargo Bedava

İdefix ile 5 Kitap 15 TL + Kargo Bedava

Herkes okusun diye İdefix'te çılgın kitap indirimleri başladı. Kampanya kapsamında seçili kitaplardan 5 tane almanız halinde sadece 15TL ücret ödeyeceksiniz. Hem de size vereceğimiz ücretsiz kargo kodu sayesinde ürünler kapınıza kadar gelecek.
İdefix kitap şenliği kapsamında Doğan Kitap yayın evine ait seçili kitaplardan en az 5 adet sepetinize eklemeniz halinde kitapların her biri için sadece 3TL ödeyeceksiniz. Kitapların fiyatları yüksek görünüyor olabilir ama sepete eklediğinizde indirimi göreceksiniz.
Özellikle çocuk kitaplarının fazla oluşu sayesinde çocukların yüzünü güldürecek ve onlara okuma alışkanlığı kazandıracak olan bu kampanyayı sakın kaçırmayın.
Aşağıdaki linke tıklayarak direk olarak kampanyalı ürünlerin olduğu sayfaya gidebilirsiniz. Bu ürünlerden 5 adet sepetinize atmanız halinde indirim gerçekleşecek ve kitapların her birine sadece 3TL ödeyeceksiniz.
Ücretsiz kargo imkanından yararlanmak için de ödeme sayfasında 0031AB7F kupon kodunu kullanabilirsiniz.
http://goo.gl/DKrLqe
Kampanya 31 Aralık Tarihine Kadar Geçerlidir.
İdefix ile 5 Kitap 15 TL + Kargo Bedava İdefix ile 5 Kitap 15 TL + Kargo Bedava Reviewed by admin on Kasım 26, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.