Turkcell Hesabım Samsung Kazandırıyor

Turkcell Hesabım Samsung Kazandırıyor

Turkcell hattınız varsa 55 adet hediyeden birini kazanma şansınız da var demektir. Turkcell aboneleri 15 adet Samsung S9 Plus, 10 adet Samsung Note 9, 30 adet Samsung Gear 3'ten birini kazanma şansı yakalıyor.


Kampanyaya katılmak için telefonunuza Turkcell Hesabım uygulamasını yükleyerek hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Uygulama içerisinde bulunan katılım formunu doldurarak çekilişe katılabilirsiniz. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya her gün katılıp çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Eğer Superonline aboneliğiniz var ise ekstra çekiliş hakkı da kazanabilirsiniz.
Kampanya dönemi sonunda yapılacak çekiliş ile hediye edilecek olan toplam 55 adet Samsung telefondan yada akıllı saatten birinin yeni sahibi olabilir ve 2019'a yepyeni bir cep telefonu ile merhaba diyebilirsiniz. Turkcell müşterileri toplamda en fazla 73 kazanabiliyorken hem Turkcell hem Superonline abonesi olanlar 146 çekiliş hakkına kadar çıkabiliyor. Ama üzülmeyin şansınız yaver giderse 1 çekiliş hakkı ile bile kazanma ihtimaliniz var.


Kampanya kazananları 9 Ocak tarihinde forumumuzdan açıklanacaktır. Takvimlerinize şimdiden bu tarihi not etmeyi unutmayın.
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/hesabim-samsung-hediye-kampanyasi
Turkcell Hesabım Samsung Kazandırıyor Turkcell Hesabım Samsung Kazandırıyor Reviewed by admin on Kasım 12, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.