Falım Nostalji ile 50TL Migros Çeki Hediye

Falım Nostalji ile 50TL Migros Çeki Hediye
Hemen hemen herkes eski günleri hatırlayıp hey gidi günler diye içinden geçirmiştir. İnsanı insan yapan edindiği tecrübeler ve anılarıdır. Bir çoğumuz anılarımızı anlatmaktan, eski günleri yad etmekten mutlu oluruz. Eskiden izlediğimiz çizgi filmlerin, filmlerin tadını bugünün filmlerinde bulamayız. Eskiden daha mutlu olduğumuz için mi o günlerin geriye gelmesini istiyoruz, yoksa sadece mutlu günlerimizi mi hatırlıyoruz bilinmez. Ancak nostalji kelimesinin hepimizin hayatında güzel bir yer edindiği gizlenemez.

Falım Nostalji kampanyası ile dünün cümleleri bugünün hediyelerine dönüşüyor. Falım Nostalji sitesine gireek nostaljik cümleleri yazanlar arasından seçilecek olan 50 kişi, 50TL'lik Migros hediye çeki kazanıyor.

Kampanyaya katılmak için Falım Nostalji internet sitesine giriş yaptıktan sonra aş, iş, okul kategorilerinden bir tanesini seçerek bu kategoriye ait nostaljik cümlenizi yazabilirsiniz. Ayrıca isterseniz nostalji sahnesini fotoğraflar ile de süsleyebilirsiniz.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya sonunda jüri tarafından belirlencek 50 kişiye 50TL'lik Migros hediye çeki armağan edilecektir.
https://falimnostalji.com/
Falım Nostalji ile 50TL Migros Çeki Hediye Falım Nostalji ile 50TL Migros Çeki Hediye Reviewed by admin on Aralık 13, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.