Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri
Mağazalarındaki ve internet sitesindeki indirim kampanyalarını yakından takip ettiğimiz, Watsons markasını güzellik ve kişisel bakım ödülleri kampanyası başladı.
Watsons kelimesinin bayanlar için anlamı kaliteli ürünleri uygun fiyata almak, erkekler için anlamı ise mağaza önünde durup içeride alışveriş yapan eşlerini beklemektir. Bu nedenle alışverişini Watsons internet sitesinden yapan bayanlar eşlerini bekleme derdinden de kurtarmış olur. Watsons şimdi de en beğenilen ürünlerini seçeceği bir yarışma başlatmış. Hem de oy kullanan tam 1000 kişi en beğenilen ürünlerden oluşan hediye sepeti kazanacak.

Kampanyaya katılmak için Watsons güzellik ve kişisel bakım ödülleri internet sitesine Facebook, watsons.com.tr veya watsons kart üyeliğiniz ile giriş yapmanız ve 24 farklı kategorideki en beğendiğiniz ürünü seçmeniz gerekiyor. Mart ayının ikinci haftasına kadar devam edecek olan oylama sonunda formu dolduranlar arasından yapılacak çekiliş ile belirlenecek 1000 kişi en beğenilen ürünlerin olduğu hediye setinin kazananı olacak.

Ayrıca form içerisine Watsons kart numarasını yazan katılımcılar arasından belirlenecek 5 kişiye de ödül gecesi için çift kişilik davetiye armağan edilecektir.
Hediye seti kazanan talihliler 4 Nisan 2019 tarihinde ilan edilecektir.

Oylamaya katılmak ve hediye kazanma şansı kazanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
https://odul.watsons.com.tr/

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Reviewed by admin on Ocak 24, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.