Oyna Kazan Nakit Para Ödülü Dağıtıyor

Oyna Kazan Nakit Para Ödülü Dağıtıyor
Sizlerle daha önce nakit para ödülü kazanabildiğiniz Hadi bilgi yarışmasıve Eleq bilgi yarışması ile ilgili yazılar paylaşmıştık. Bildiğiniz gibi Hadi yarışması Turkcell tarafından, Eleq bilgi yarışması da Türk Telekom tarafından destekleniyor.

Şimdi bilgi yarışmalarına bir yenisi daha eklendi. Oyna Kazan bilgi yarışması her gün nakit para ödülü dağıtıyor. Onedio tarafından kurulan bilgi yarışmasını İbrahim Selim sunuyor.
Bu yarışmanın konsepti diğerlerinden biraz farklı. Diğer yarışmalarda soru sayısı belli ve ödül tüm soruları bilenler arasında eşit bölüştürülüyor. Ancak Oyna Kazan yarışmasında ödül sona kalan ilk 10 kişi arasında bölüşülüyor. Böyle olunca da kişi başına düşen kazanç miktarı çok fazla oluyor.

Kazandığınız parayı banka hesabınıza transfer edebilirsiniz. Farklı joker seçenekleri ile de yarışmaya ayrı bir heyecan katılmış.
Oyna Kazan yarışması henüz beta formatında olduğu için katılımcı sayısı diğer uygulamalarınkine göre daha düşük. Bu da demek oluyor ki kazanma şansınız daha yüksek.

Aşağıdaki bilgileri kullanarak uygulamaya kayıt olabilir, nakit para ödülü kazanabilirsiniz.
Giriş bileti: oynadıkçakazan
Referans kodu: hergunkampanya
Uygulama linki: http://onelink.to/oynakazanshare
Oyna Kazan Nakit Para Ödülü Dağıtıyor Oyna Kazan Nakit Para Ödülü Dağıtıyor Reviewed by admin on Ocak 18, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.