Avis Formula Yarışına Götürüyor

Avis Formula Yarışına Götürüyor

Dünyaca ünlü araç kiralama şirketi Avis 2 kişiyi 13 Temmuz'da New York'ta düzenlenecek olan Formula-e yarışına götürüyor.
Kısa bir formu doldurarak katılabileceğiniz kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 1 kişi ve davet edeceği bir misafiri Amerika'da Formula yarışını izleyecek. Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları ile New York’a gidiş dönüş uçak bileti, New York’ta 2 gece otel konaklaması ve 13 Temmuz 2019’daki New York City E-Prix için 2 bilet ve ağırlama hediye dilecektir.

13 Temmuz tarihinde yapılacak olan Formula yarışına dünyaca ünlü 11 takım ve 22 sürücü katılacak.  Kazanan talihli 12 -14 Temmuz tarihlerinde New York'ta Avis'in davetlisi olarak bulunarak bu yarışın canlı şahidi olacak.

16 Haziran tarihine kadar çekilişe katılabilirsiniz. Çekiliş sonunda kazanan talihli 21 Haziran tarihinde belirlenecektir.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, aşağıda bulunan linke tıklayarak katılım formunu doldurmanız. Katılım formundaki Avis ve Miles&Smiles programı ile ilgili 3 soruya da cevap vermeniz gerekiyor.

https://www.avis-promotion.com/milesandsmiles/index.php
Avis Formula Yarışına Götürüyor Avis Formula Yarışına Götürüyor Reviewed by admin on Mayıs 23, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.