Dinlebi Yeni Yıl Sürprizi

Dinlebi Yeni Yıl Sürprizi
Gün içerisinde yolda giderken, spor yaparken, ev işleri yaparken vs. çok fazla zaman harcıyoruz. Teknoloji sayesinde bu zamanı değerlendirmek artık elimizde. Örneği araç kullanırken kitap okumamız çok mümkün olmayabilir ancak "biri kitap okusa da ben dinlesem, hem yolda giderken vaktimi değerlendirsem hem de sıkılmasam" diye düşünüyorsanız Dinlebi uygulaması tam size göre.

Dinlebi uygulamasında bulunan ve profosyönel seslendiem sanatçıları tarafından okunan kitapları keyifle dinleyebilirsiniz. Dinlebi'de sadece roman değil, kişisel gelişim, dil gelişimi, sağlık, iş kitapları, anne-baba-çocuk gibi bir çok kategoride yüzlerce kitap var. Dinlebi'ye üye olduktan sonra kitapları dinlemek için internete bağlı olmana bile gerek yok. Ayrıca Dinlebi'yi denemek de ücretsiz. Ios veya Android tabanlı cep telefonunuza Dinlebi uygulamasını indirerek ilk 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. 

Dinlebi Twitter sayfasında düzenlediği bir çekiliş ile de Airpods kulaklık hediye ediyor. "2020 bir sesli kitap olsaydı adı ne olurdu?" sorusunun cevabını aşağıdaki gönderinin altına yazarak #dinlebi etiketi ile paylaşın, 2 arkadaşınızı etiketleyin ve @Dinlebikitap Twitter hesabını takip edin, çekilişe katılın. Yeni yıla yeni bir Airpods ile girme şansı yakalayın.

Dinlebi Yeni Yıl Sürprizi Dinlebi Yeni Yıl Sürprizi Reviewed by admin on Aralık 27, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.