Penti Yeni Yıl Kampanyası

Penti Yeni Yıl Kampanyası
İlk nereden ve nasıl başladı bilmiyoruz ancak yılbaşında kırmızı iç çamaşırı modasının olduğunu pek dillendirmese de herkes biliyor. İç çamaşırı denince de akla Penti mağazaları geliyor. Bu yıl da geleneği devam ettirmek isteyenler pandemi nedeniyle Penti mağazalarına uğrayamasa da alışverişlerini Penti internet sitesinden yaptı.

Penti ayrıca Instagram hesabı üzerinden güzel bir yılbaşı kampanyası düzenlemiş. Hediyeler de herkesin işine yarayacak türden. Özellikle robot süpürge ödüllü yarışmaların arttığı bu günlerde Penti'nin de bu furyaya katılması sevindirici.

İç çamaşırı denince akla gelen ilk markalardan biri olan Penti, Instagram sayfasında düzenlediği kampanya ile 2020'yi hediyeler kazanarak sonlandırmamızı istemiş. Bize de bu kampanyayı sizlerle paylaşmak düşer.

Penti Instagram kampanyası ile Apple iPhone 12 128 GB, Xiaomi Mi robot süpürge veya Dyson seç sekillendirici kazanma şansı yakalamak için aşağıdaki adımları tamamlamanız yeterli.
* 2021'den beklentilerinizi aşağıdaki linkteki gönderinin altına 3 emoji ile anlatın ve en az 1 arkadaşınızı etiketleyin.
* @penti Instagram hesabını takip edin.


Instagram üzerinden düzenlenen diğer kampanyalardan haberdar olmak için @hergunkampanyacom hesabımızı takip etmeyi unutmayın. 
Penti Yeni Yıl Kampanyası Penti Yeni Yıl Kampanyası Reviewed by admin on Aralık 26, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.