Tecno Mobile Çekilişi Hayran Bırakacak

Tecno Mobile Çekilişi Hayran Bırakacak
Cep telefonu alırken hep aynı markalara takılı kalmaktan sıkılmadınız mı? Henüz denemediğiniz bir çok marka var ve belki de bu markaların hem özellikleri "isim yapmış" markalara göre çok daha iyi, hem de fiyatları çok daha uygun. Markalar reklam vermek için çok yüksek bütçeler ayırıyor ve günün sonunda da bu bütçeleri çıkarabilmek için ürünlerin fiyatlarını arttırıyorlar. Ancak bazı markalar var ki çok fazla reklam yapmak yerine reklamlarını makul seviyede tutarak bütçelerinin geri kalanını müşterilerine hediye kazandırmak için harcıyor. Tecno Mobile da bu markalardan biri.

Tecno Mobile tarafından düzenlenen ve 31 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya sonunda tam 62 kişi birbirinden değerli hediyelerden birini kazancak.
Kampanyaya katılmak için Türkiye genelindeki satış noktalarından Tecno Camon 16 Premier, Tecno Pova, Tecno Spark 6 markalı ürünlerden herhangi birini satın almanız gerekiyor. Ürün kutusu içerisinden çıkacak olan şifreyi aşağıdaki siteye girin, çekilişe katılın.

Kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile dağıtılacak olan hediyeler;
* 2 kişiye Seat İbiza Otomobil, 1.0 litre motorlu, 80hp, Style donanım paketli 2020 Model
* 5 kişiye Mondial marka, 50 Revival Scooter model motosiklet
* 5 kişiye Arçelik 9 Serisi A950 A49 4K 49”UHD TV
* 50 kişiye Tecno Pova 6 GB Ram Cep Telefonu

Tecno Mobile Çekilişi Hayran Bırakacak Tecno Mobile Çekilişi Hayran Bırakacak Reviewed by admin on Aralık 31, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.