Turna.com Yılbaşı Kampanyası

Turna.com Yılbaşı Kampanyası
Sizlere daha önce Uçak Bileti Nasıl Bedavaya Alınır? konulu bir yazı paylaşmıştık. Burada bahsettiğimiz sitelerden bir tanesi de Turna.com'du. Turna.com sayesinde uygun fiyata uçak bileti ve otobüs bileti alabildiğiniz gibi ayrıca her alışverişinizden de Turna puan kazanabilirsiniz.

Turna.com'dan puan kazanarak otobüs veya uçak biletinizi bedavaya getirebilirsiniz. Aşağıdaki işlemler size Turna puan kazandırıyor.
* Turna.com üzerinden veya mobil uygulamadan bilet almak. Alacağınız her bilet size Turna puan kazandıracak
* Arkadaşlarınızı Turna.com'a davet etmek. Arkadaşlarınız Turna.com mobil uygulamadan her bilet aldığında size de %10 oranında Turna puan yüklenecek.
* Turna.com Instagram yılbaşı kampanyasına katılmak. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile 500TL Turna puan armağan edilecek.
* Ayrıca kredi kartlarınızda biriken puanları Turna puana çevirerek de biletinizi bedavaya getirebilirsiniz.


Turna.com Instagram kampanyasına katılmak için aşağıdaki gönderinin altına 2021'de seyahat etmek istediğiniz yeri yazarak 3 arkadaşınızı etiketlemelisiniz. Ne kadar çok arkadaşınızı etiketlerseniz şansınız o kadar artacak. Kazanacağınız puanları uçak bileti veya otobüs bileti alımında kullanabilirsiniz.
Turna.com Yılbaşı Kampanyası Turna.com Yılbaşı Kampanyası Reviewed by admin on Aralık 29, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.