Eminevim Ev Hediye Ediyor

Ev almak ve kiradan kurtulmak yüzbünlerce ailenin hayali ev fiyatları zaman içinde değişse de uygun koşullar oluştuğunda kira ödemek yerine ev taksidi ödemek daha mantıklı görünüyor. Ev kredisi veren bankalar olduğu gibi çeşitli finans kuruluşları da mevcut. Bunlardan bir tanesi de Eminevim. Eminevim ayrıca araba finansmanı ile de özellikle pandemi sürecinde eksikliğini daha fazla hissettiğimiz bireysel araç ihtiyacını da karşılamanıza yardımcı oluyor.

Eminevim sayesinde hem ev veya araba finansmanından yararlanabilir hem de çekiliş sonunda İstanbul Kurtköy'de değeri 520.000TL olan daireyi kazanabilirsiniz.

Kampanyaya 2 farklı şekilde katılabilirsiniz;
1) Eğer Eminevim müşterisi değilseniz, Eminevin araç veya konut sistemlerinden en az birine kayıt olarak sözleşmenizi aktifleştirmeniz gerekiyor. Sözleşmenizi aktifleştirmek için organizasyon ücretinin ve ilk taksidin ödenmesi yeterli.
2) Eğer Eminevim müşterisi iseniz, Eminevim finansman sistemini tanıdıklarınıza anlatarak onların da sisteme kayıt olmasını sağlayabilir ve Eminevim'e kayıt yaptıran her tanıdığınız için bir çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

Çekiliş 5 Mart 2021 tarihinde yapılacak ve kazanan talihli İstanbul Kurtköy'de bulunan dairenin sahibi olacak.
Eminevim Ev Hediye Ediyor Eminevim Ev Hediye Ediyor Reviewed by admin on Ocak 06, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.