Carrefoursa Kampanyaları

Sizler için yine birbirinden güzel Carrefoursa kampanyalarını derledik tüm kampanyaları tek sepette toplayarak kombo yapabilirsiniz :)
  • Carrefoursa bebek bezi kampanyası; Bu hafta Carrrefoursa internet sitesinden yapacağınız 125TL ve üzeri bebek bezi alımına tüm indirimlere ek olarak 35TL Carrefoursa puan kazanma fırsatı sizi bekliyor. Eğer Prima bebek bezini tercih ederseniz daha önce size duyurusunu yaptığımız Prima Klübü uygulamasına alışveriş fişinizin fotoğrafını göndererek ek uygulama üzerinden de puan kazanabilirsiniz.
  • Carrefoursa deterjan kampanyası; Carrefoursa internet sitesi üzerinden yapacağınız 75TL değerinde toz, sıvı veya kapsül deterjan alışverişine 15TL Carrefoursa puan hediye. 
  • Pepsico Çek Kazan kampanyası; Carrefoursa internet sitesi üzerinden yapacağınız 15TL ve üzeri Lay's Ruffles, Doritos, Çerezza alışveriş fişinizi Çek kazan uygulamasına gönderin 1GB Data paketi kazanın.
  • Carrefoursa Chippin kampanyası; Sepetinize evinizin diğer ihtiyaçlarını da doldurduktan sonra ödemeyi Chippin üzerinden dilediğiniz kredi kartı ile gerçekleştirin %10 chippin puan kazanın.
Hem de Carrefoursa online market sayesinde siz evinizden çıkmadan alışverişleriniz ayağınıza gelecek. Bu sayede evde kalarak hastalıklardan da korunmuş olacaksınız.


Carrefoursa Kampanyaları Carrefoursa Kampanyaları Reviewed by admin on Ocak 07, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.