Fiber Hızında Ev İnterneti

Fiber Hızında Ev İnterneti
Evde zaman geçirdiğimiz şu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeylerden bir tanesi de hızlı internet. Artık evden çalışma sıklığımızın da artacağı yeni bir dünya düzenine giriyoruz. Pandemi sürecinde bir çok şirket aslında çalışmak için her gün fiziksel olarak ofiste olmanın gerekli olmadığını fark etti ve büyük ihtimalle bundan sonra daha fazla evden çalışacağız. Eğer interneti çalışmak için değil de eğlence amaçlı kullanıyorsanız, hızlı internet sizin için de önemli. En güzel filmleri, dizileri, komik kedi videolarını izlerken videoların takılmasını hiçbirimiz istemeyiz. Peki hızlı internet için ödediğimiz para sizce fazla mı?

Teknik olarak konuşmak gerekirse aslına bakarsanız Türkiye'deki internet sağlayıcılarının neredeyse tamamı aynı altyapıyı kullanıyor. Bu durumda da zaten aynı hat üzerinden giden internet için daha fazla para ödemek kulağa biraz saçma geliyor.

Millenicom sayesinde evinizde kullandığınız internet eğer altyapınız yeterli ise, fiber olmasa bile fiber hızına çıkabiliyor. Hem de taahhüt yok, kota yok.

Millenicom'un en çok tercih edilen hızlı internet paketi sadece 79,90TL. Millenicom abonesi olmak için yerinizden kalkmanıza da gerek yok. Aşağıdaki linkteki formu doldurun, Millenicom müşteri temsilcisi sizi arasın;
Fiber Hızında Ev İnterneti Fiber Hızında Ev İnterneti Reviewed by admin on Ocak 21, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.