Avantajix Aksiyon Kamera Çekilişi

Avantajix Aksiyon Kamera Çekilişi
Aksiyon kameraları sayesinde eskiden 3. bir göz olarak izlediğimiz olayları adeta yaşayan kişinin gözünden görebiliyoruz. Trafikte motor kullanan bir sürücünün ya da kayak yapan bir sporcunun o an neler hissettiğini biraz da olsa anlayabiliyoruz. Şu kameralardan bir tane de biz alsak, dağda bayırda koştururken kaskımıza taksak ne güzel olurdu değil mi? Eğer bu soruya cevabınız evet ise, bu kampanya tam size göre.

İnternet alışverişlerinizden para iadesi veren Avantajix, Instagram sayfası üzerinden düzenlediği kampanya ile Bood B-94 Wifi 4K çift ekranlı aksiyon kamera hediye ediyor.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  1. Eğer hala Avantajix'e üye olmadıysanız buraya tıklayarak Avantajix'e ücretsiz üye olmak.
  2. Instagram üzerinden @avantajix hesabını takip etmek
  3. Aşağıdaki linkteki gönderiyi beğenmek ve arkadaşlarınızı gönderi altına etiketlemek.

Artık bilmeyen kalmadı ama, yine de eğer yine de hatırlama ihtiyacı duyuyorsanız kısaca bahsedelim. Avantajix, internet alışverişlerinizden para iadesi veren şahane bir site. Avantajix'in neredeyse tüm büyük internet siteleri ile anlaşması var. Örneğin Teknosa'dan yapacağınız alışverişi Avantajix üzerinden Teknosa'ya giderek yaparsanız Avantajix bu alışverişten komisyon alıyor ve aldığı komisyonu size iade ediyor.
Avantajix Aksiyon Kamera Çekilişi Avantajix Aksiyon Kamera Çekilişi Reviewed by admin on Ocak 22, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.