İstegelsin Kampanyaları

İstegelsin Kampanyaları
Gıda enflasyonunun biraz yüksek olduğunun farkındayız. Sizlerin market alışverişlerinde en uygun fiyatı bulabilmeniz için market kampanyalarını özenle seçiyoruz. Biz de sizler gibi onlarca kampanya arasından en uygun kombinasyonu bularak tasarruf yapmaya çalışıyoruz. Sizlere daha önce İstegelsin Kampanyaları ile ilgili farklı kampanyaları duyurmuştuk. Şimdi yine İstegelsin sitesinde kullanabileceğiniz en gücel kampanyaları sizler için derledik.

  • İstegelsin Zubizu Kampanyası; Zubizu kullananlara özel İstegelsin'de 250TL ve üzeri siparişlerde geçerli 50TL indirim kupon kodu hediye. Kupon kodunuzu Zubizu uygulaması içerisinden alabilirsiniz.
  • Maximum Kart İstegelsin Kampanyası; Maximum kredi kartı sahiplerine özel 200TL ve üzeri alışverişlerde 20TL indirim ve 20TL Maxi Puan kampanyası sizi bekliyor. Zubizu Kampanyasını kullandıktan sonra ekstra 20TL indirim alamıyorsunuz ancak 20TL Maxi Puan kazanabilirsiniz.
  • 100TL Kırmızı et alımına 20TL İndirim; İstegelsin üzerinden alacağınız 100TL ve üzeri kırmızı et alışverişinize anında 20TL indirim hediye. Hem de Zubizu kampanyası ile birleşebiliyor. 
  • Ülker kare çikolatalarda 3 al 2 öde: Seçili ülker kare çikolata ürünlerinden 2 alana 1 bedava kampanyası İstegelsin'de
  • Tüm zeytinyağı çeşitlerinde %40 indirim
  • 150TL üzeri alışverişlerde ücretsiz teslimat
7000'den fazla üründe market fiyatları İstegelsin'de. Siparişinizi İstegelsin'den verin, market alışverişiniz ayağınıza gelsin.
İstegelsin Kampanyaları İstegelsin Kampanyaları Reviewed by admin on Ocak 26, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.