Zubizu Kampanyaları

Kullanıcılarına fırsatlar sunan Zubizu uygulaması Ocak ayına özel 3 güzel kampanya düzenledi. Bu kampanyaları farklı kampanyalar ile de birleştirerek avantajları arttırmak mümkün. Hazırsanız başlıyoruz :)

  • Zubizu İstegelsin Kampanyası; Zubizu uygulaması içerisinden alacağınız İstegelsin indirim kuponu sayesinde 250TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 50TL indirimden yararlanabilirsiniz. Ayrıca eğer Maximum kartınız varsa, Maximum mobil uygulaması üzerinden İstegelsin kampanyasına katıldıktan sonra ödemeyi Maximum kredi kartınızla yaparak 20TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar devam ediyor.
    Siparişinizi www.istegelsin.com adresinden kolaylıkla verin, ihtiyaçlarınız kapınıza indirimli gelsin.
  • Zubizu Carrefoursa Kampanyası; Zubizu uygulaması ile geçerli mağazalarda 150TL ve üzeri alışverişleriniz 25TL Carrefoursa puan kazandırıyor. Kampanyaya 4 kez katılarak toplamda 100TL Carrefoursa puan kazanabilirsiniz. Puanlarını 1-10 Şubat tarihleri arasında Carrefoursa kartınıza yüklenecektir. Geçerli mağazaları Zubizu uygulaması içerisinde bulabilirsiniz.
  • Zubizu ile her hafta kazan; Her haftasonu Zubizu uygulaması içerisinde düzenlenecek çekilişler ile hediyeler dağıtılıyor. Bu hafta uygulama içerisinden ücretsiz olarak katılacak olan 100 kişiye 50TL değerinde MOOV hediye çeki armağan edilecek. Hem cumartesi hem de pazar günleri uygulamaya giriş yaparak çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Zubizu Kampanyaları Zubizu Kampanyaları Reviewed by admin on Ocak 17, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.