LTB İlk Siparişe Özel İki Kampanya Birden

Şıklığın ve rahatlığın adresi LTB Jeans kampanya içinde kampanya yapmış. Eğer henüz LTB sitesine üye olmadıysanız iki kampanya birden sizi bekliyor.

Jean, sweatshirt, mont, kazak, rebul kolonya gibi binlerce ürün seçeneği bulunan LTB etiketin yarısı kampanyası başladı. 31 Mart tarihine kadar devam edcek olan kampanya kapsamında belirlenen tüm ürünler etiketin yarı fiyatına. 

Sitede ayrıca Jean'lerde %25 indirim kampanyası da devam ediyor. Her açıdan renkli tasarımları, #evrahatlığı gibi  bir çok koleksiyon LTB internet sitesinde sizi bekliyor.

Sitede ayrıca yeni üye olanlara ek bir fırsat daha var. Sitedeki diğer indirimlere ek 100TL ve üzeri ilk siparişinizde LTB20 kupon kodunu kullanarak 20TL ekstra indirimden yararlanabilirsiniz. İndirimden yararlanmak için üye olduktan sonra sms ve email onayı vermeniz gerektiğini unutmayın.

Sitede ayrıca 125TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve memnun kalmadığınız ürünleri ücretsiz iade edebilme veya LTB mağazalarından değiştirebilme imkanınız da bulunuyor.

Sitede bulunan erkek, kadın ve çocuk koleksiyonları sayesinde tek sipariş ile evinizdeki herkesin ihtiyacını karşılayabilirsiniz.


Ayrıca Outlet reyonuna da göz atmanızı öneririz. %81 indirimli ürünleri görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

LTB İlk Siparişe Özel İki Kampanya Birden LTB İlk Siparişe Özel İki Kampanya Birden Reviewed by admin on Ocak 16, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.