Bernardo Tüm Ürünlerde Net İndirim

Pandemi döneminde siz de bizim gibi evden çıkmayanlardan mısınız? Korona virüse karşı korunmada en etkili yöntemlerden bir tanesi de sosyal mesafe ve izolasyon. İnsan evde olunca da yaşadığı yeri daha da güzelleşirmek istiyor. Özellikle de bu dönemde yeni tarifler denediyseniz, tariflerinizi güzel bir sunum ile birleştirebilirsiniz. Sonrasında da gelsin Instagram fotoğrafları :)

Bernardo internete özel tüm ürünlerde net %50 indirime ek olarak sepette ekstra %20 indirim kampanyası başlattı.Çeyiz setleri, yemek ve kahvaltı takımları, çatal kaşık takımları, pişirme grubu ürünleri, mutfak eksesuralrı gibi bir çok üründe indirimler sizleri bekliyor.

Granit tencere ve tava setleri ile mutfağınıza ve kendinize bir iyilik yapabilir, kahvaltı setleri ile hem mideye hem de göze hitap edebilirsiniz. Çok şık kahve fincanları ile kitap keyfinizi bir üst seviyeye çıkarabilir, saklama kapları ile mutfağınızı toparlayabilirsiniz. Şekilli kurabiye kalıpları ile çocuklara eğlenceli atıştırmalıklar hazırlayabilir, birbirinden farklı ve amaca özel tasarlanmış bıçaklar ile kendinizi bir şef gibi hissedebilirsiniz.

Bernardo'da ilginizi çekecek bir ürün mutlaka bulacaksınız.

Bernardo internet sitesinden yapacağınız 200TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.
Bernardo Tüm Ürünlerde Net İndirim Bernardo Tüm Ürünlerde Net İndirim Reviewed by admin on Şubat 02, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.