LG Steam Yarışması

LG Steam Yarışması
Şöyle bir baktık da, sizlere ödüllü oyun haberi vermeyeli uzun zaman olmuş. Neyse ki LG güzel bir ödüllü oyun hazırlamış. Bu oyunu oynarken hem eğlenecek, hem LG ürünlerini yakından tanıyacak, hem de ödül kazanma şansı yakalayacaksınız. Oyun da neredeyse hepimizin oynadığı packmen tarzında hazırlanmış. Bu sayede de eski günleri yad etmiş olacaksınız.

LG Steam buharlı çamaşır makinesi ile mikropları öldürerek hediye kazanma şansı sizi bekliyor. 15 Mart'a kadar devam edecek kampanyada oyunu oynayanlar arasından en yüksek skoru yapan kullanıcı LG Neochef Mikrodalga fırının sahibi olacak.

Oyunda LG buharlı çamaşır makinesini yönlendirerek bakterilere yakalanmadan küçük yaratıkları yok etmeniz gerekiyor. Karşınıza çıkacak olan güç kapsülleri de mikropları öldürmenizde size yardımcı olacak. Bölümleri geçmek için kilitleri açın, ve anahtarları toplayın. Karşınıza çıkan elbiseleri kurtarın ve puanları toplayın. Bölümleri geçtikçe puanlarınız katlanacak. Oyunu tamamak için 3 canınız var ve eğer canlarınızı harcamadan oyunu bitirirseniz bu canlar size ekstra puan kazandıracak. 5. bölüme geldiğinizde ise ekstra bir can daha kazanacaksınız.


LG Steam Yarışması LG Steam Yarışması Reviewed by admin on Şubat 26, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.