Kelloggs Şok Market Çekilişi

Kelloggs Şok Market Çekilişi
Amerikan filmlerinde kahvaltılık gevrekleri hep görmüşüzdür. Elin Amerikalısı için kahvaltı neredeyse kahvaltılık gevrek demek. Belki de bizim gibi zengin bir kahvaltı kültürü onlarda olmadığı içindir. Yoksa şöyle güzel bir menemen ile kahvaltılık gevrek aynı şey mi?

Ama her zaman zengin bir kahvaltı hazırlamaya zamanımız olmayabiliyor. Bazen süt içmeyen çocuğumuza süt içirmenin bir yolunu arıyoruz, bazen diyet yaparken besleyici bir şeyler yemek istiyoruz, bazen de ara öğün olarak sağlıklı bir şeyler atıştırmak istiyoruz. İşte böyle zamanlarda kahvaltılık gevrekler hayat kurtarıyor.
Örneğin süte burun kıvıran çocuklar, bir kase sütü sırf içerisinde kahvaltılık gevrek var diye bitiriyor. Ya da şöyle midemiz kazındığında abur cubur yemek yerine bir kase kahvaltılık gevrek hem açlığımızı gideriyor hem de sağlıklı bir ara öğün olmuş oluyor.

Kahvaltılık gevreklerin lider markalarından biri olan Kellogg's ürünlerini Şok marketlerden alanlar kazanıyor. Satın alacağınız her 10TL'lik Kellogg's ürünü ile çekilişe katılabilir hediyeler kazanabilirsiniz.

31 Mart tarihine kadar devam edecek olan kampanya sonunda armağan edilecek olan hediyeler;
  • 5 kişiye Playstation 5
  • 5 kişiye Xiaomi Vacuum Mop PRO
  • 5 kişiye Xiaomi Mijia 365 Elektrikli Scooter
  • 10 kişiye Xiaomi Mi Handheld İç Kablosuz Şarjlı Vakum Süpürge
  • 50 kişiye 250 TL değerinde Şok Market hediye çeki
Alışveriş fişinizin fotoğrafını Çek Kazan uygulaması üzerinden göndererek çekilişe katılabilirsiniz.
Kelloggs Şok Market Çekilişi Kelloggs Şok Market Çekilişi Reviewed by admin on Şubat 27, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.