Photocup Fotoğraf Yarışmaları


Bundan 30 yıl önce fotoğraf zor elde edilen bir şeydi. Fotoğraf makinesi içindeki filmler bitmeten tab ettirmeye götürülmezdi, fotoğraf çektiğinizde gözünüz kapalı mı çıktı ya da saçınız o anda yüzünüzü mü kapattı bilmezdiniz. Selfie denen şey de pratikte yoktu. Bir geziye gideceğimiz zaman yanımıza kocaman makinemizi alır, makinemizin başına bir şey gelecek diye de ödümüz kopardı. Sonrasında teknoloji ilerledi ve herkesin cebinde fotoğraf makineli bir telefon oldu. Üzerine de filtreler eklendi. Bu sayede fotoğrafçılık mesleği/hobisi de yaygınlaşmış oldu. Artık telefonunuzda anı yakalamak için çektiğiniz güzel fotoğraflar size ödül bile kazandırıyor.

Photocup mobil uygulaması sayesinde daha önce yarışmalara katılarak nakit para ödülü veya hediyeler kazanabilirsiniz. Uygulama içerisinde sürekli güncellenen fotoğraf yarışmalarının konusuna uygun daha önceden çekilmiş bir fotoğrafınız varsa hemen yükleyebilir, sizin için yeni bir konu ise yarışma konusuna göre fotoğrafları çekerek uygulama üzerinden yarışmaya katılabilirsiniz.

Yarışmalarda nakit para ödülünün dışında tatil, ürün paketi, balon turu gibi ödüller de katılabilirsiniz. Hatta bazı yarışmalarda oy verenler bile hediye kazanma şansı yakalıyor.

Photocup üzerinde düzenlenen yarışmaları ve kalan süreyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
Photocup Fotoğraf Yarışmaları Photocup Fotoğraf Yarışmaları Reviewed by admin on Şubat 17, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.