Sahne Tozu Tiyatrosu, Samsung Katlanabilir Telefon Çekilişi

Pandemi bitse de şöyle güzel bir tiyatroya gidip sevdiklerimizle el ele bir oyun izlesek. Her ne kadar sinemandan sonra tiyatroya olan ilgi azalmış olsa da, hala tiyatroya ilgi duyan bir çok kişi var. Sinemada film izlerken bir çok efekt ile film sizi etkiliyor olabilir ama tiyatroda da karşınızda sergilenen canlı performans ve bu performansı sergileyen sanatçılar izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor.

Hem tiyatro haberlerini takip edip hem oyunculuk dersleri ile ilgili duyurulara erişebileceğiniz Sahne Tozu Tiyatrosu, Instagram sayfası üzerinden düzenlediği kampanya ile Samsun Galaxy Z Flip katlanabilir telefon kazandırıyor. Sevgiliniz size her durumda katlanıyorsa telefonunuzun da katlanabilir olması güzel olur diye düşünmüşler :)

Sevgililer gününe özel düzenlenen Instagram kampanyasına 22 Şubat tarihine kadar katılarak hediye kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • Size her durumda katlanan birini aşağıdaki gönderinin altına etiketleyin
  • @sahnetozutiyatrosu ve @ceptiyatrosu sayfalarını takip edin
  • Cep Tiyatrosu uygulamasını indirin
22 Şubat'a kadar devam edecek olan kampanyanın sonucu 25 Şubat'ta açıklanacaktır.


Yeri gelmişken Cep Tiyatrosu uygulaması ile ilgili de kısa bir açıklama yapmak istiyoruz. Bu uygulama mobil uygulama üzerinden tiyatro izlemenizi sağlayan Dünya'nın ilk dijital cep tiyatrosu.
Sahne Tozu Tiyatrosu, Samsung Katlanabilir Telefon Çekilişi Sahne Tozu Tiyatrosu, Samsung Katlanabilir Telefon Çekilişi Reviewed by admin on Şubat 18, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.