Chippin Instagram Kampanyası

Chippin Instagram Kampanyası
Sizlere zaman zaman Chippin'in avantajlı kampanyalarından bahsediyoruz. Örneğin Chippin İstegelsin kampanyası ile market alışverişlerinizi indirimli olarak yapabilir veya Chippin Carrefoursa kampanyası ile her alışverişinizden puan kazanabilirsiniz. 

Chippin'de kazançlı çıkmak için alışveriş yapmanız bile gerekmiyor. Her hafta yayınlanan çevir kazan kampanyası ile Chippin puan kazanabilir ya da Chippin Instagram kampanyası ile 100TL Chippin kazanacak olan 15 kişiden biri olabilirsiniz.

4 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda 15 kişi tam 100TL değerinde Chippin kazanacak. Kazanacağınız Chippin'leri anlaşmalı işyerlerinde dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler;
  • @chippinapp Instagram sayfasını takip edin
  • Aşağıdaki linkteki gönderiyi beğenin ve altına bir arkadaşınızı etiketleyin.

Kampanya kazananları 8 Nisan tarihinde açıklanacak ve aynı gün ödül puanları hesaplarına yüklenecektir. Kazanılan chippin'ler 1 yıl boyunca anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilir olacak.

Chippin puan kazanmanın daha bir çok yolu var. Anlaşmalı işyerlerinde veya internet sitelerinde yapacağınız alışverişler ile chippin puan kazanmak elinizde. İşte sizler için seçtiğimiz Chippin kazandıran kampanyalardan bazıları;
  • Carrefoursa'da Chippin ile her ödemenize %5 chippin hediye
  • MetropolCard üyesi marketlerde 150TL ve üzeri alışverişe 25TL Chippin hediye
  • İpekyol mağazalarında her alışverişinize %2 Chippin puana ek olarak 200TL ve üzeri alışverişe 50TL Chippin puan hediye
  • Bir çok cafe ve restoranda değişen oranlarda chippin puan hediye
Chippin Instagram Kampanyası Chippin Instagram Kampanyası Reviewed by admin on Mart 24, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.