Ebebek Hediye 50TL Çeki

Ebebek Hediye Çeki

Çocuk sahibi olmak çok güzel bir o kadar da masraflı bir süreç. Bebek bezi, ıslak mendili, kıyafetleri, oyuncakları derken bütçeyi zorlayabiliyor. Kampanyalar sayesinde alışverişlerinizden puanlar kazanabilir, bir sonraki alışverişinizi bedavaya getirebilirsiniz. Hatta uzun vadede ihtiyacınız olacak olan bebek bezi gibi ürünleri şimdiden kampanyalı fiyatlarla alabilirsiniz.

Ebebek Nisan ayı kampanyası kapsamında internet sitesinden veya mağazalardan yapacağınız her 250TL ve katları tutarındaki alışverişe 50TL'lik hediye çeki armağan ediyor. 11 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında 500TL'ye kadar hediye çeki kazanabilirsiniz. Kazanacağınız hediye çekleri siz alışveriş yaptıktan bir gün sonra size SMS ile iletilecek ve 10 gün geçerli olacaktır. Hediye çeklerinizi 10 gün içerisinde kullanmazsanız ne yazık ki hediye çeki iptal oluyor. Bu nedenle alışverişinizi planlarken hediye çekini de kullanacak şekilde planlamanızı öneririz.

Ayrıca 175TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ebebek internet sitesinde sizi bekliyor.


Ayrıca şuan bir çok bankanın kredi kartında da çeşitli kampanyalar var. Hangi bankanın kredi kartını kullandığınızı bilmiyoruz ancak yine de bankanızın kampanyalarına göz atmanızı öneririz. Örneğin bazı bankaların World kredi kartı kampanyaları kapsamında 250TL'lik alışverişe 25TL World Puan kazanma imkanı da bulunuyor. Bu sayede iki kampanyayı birleştirerek 250TL'lik alışverişte 50TL Ebebek hediye çeki, 25TL de world puan olmak üzere toplamda 75TL değerinde avantaj sağlayabilirsiniz.

Ebebek Hediye 50TL Çeki Ebebek Hediye 50TL Çeki Reviewed by admin on Nisan 06, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.