Oba Noodle Efso Hediye Lezzet

Oba Noodle Efso Hediye Lezzet

Gençler hatırlamaz belki ama bir nesil Oba Makarna reklamlarıyla büyüdü. Sizlere bu satırları yazarken bile nostaljik "oba oba nefis makarna oba lezzet her sofrada" reklam müziği kulağımızda çınlıyor. Oba makarna her ne kadar eski ve köklü bir marka olsa da aynı zamanda yenilikçi ve kendini geliştiren de bir marka. Sürekli yeni ürünler geliştiren Oba makarna yeni ürünü Oba Mie Noodle ile hem pratik yemek yapma imkanı sunuyor hem de hediyeler kazandırıyor.

Oba Mie Noodle paketlerinden çıkan şifreler ile çekilişe katılanlar hediye kazanma şansı yakalıyor. 30 Haziran'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile 5 kişi iPhone 12 Pro, 5 kişi de Sony Playstation 5 kazanacak. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken efso lezzetli Oba Mie Noodle ürünleri içerisinden çıkan şifre ile kayıt formunu doldurmak.


Kampanya haberimiz burada bitmedi. Oba Mie Noodle ürünlerini Trendyol üzerinden alarak 100TL'lik alışverişte 15TL indirimden yararlanabilirsiniz. Efso lezzet ve efso hediyenin yanı sıra efso indirim de Trendyol'da sizi bekliyor. Bu sayede market market dolaşarak kampanyalı ürün bulma derdinden de kurtulmuş olacaksınız. Kampanyalı Oba Mie ürünlerini aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz.

Oba Noodle Efso Hediye Lezzet Oba Noodle Efso Hediye Lezzet Reviewed by admin on Nisan 07, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.