Bursla Bilişim Uzmanı Olma İmkanı

Günümüzde bilgisayar bilgisi o kadar önemli hale geldi ki neredeyse bilgisayar kullanmayı bilmeyene kız vermeyecekler. Şaka bir yana firmaların bilişim konusunda bilgili personel aradığını biliyor muydunuz? Türkiye'de şuan 100.000 bilişim uzmanı aranıyor. İhtiyaç bu kadar fazla olunca da bilgili kişilerin maaşı da yükseliyor haliyle.

Bilişim uzmanı olmanız için mühendislik bölümü okumuş olmanız çok da gerekmeyebilir. Bazı uzmanlık alanları var ki yetkili kurumlardan alacağınız sertifikalar işe başlamanız için yeterli oluyor. Smartpro firması piyasada ihtiyaç duyulan bölümlere ait sertifika programları başlatmış. Microsoft Office uzmanlığı, Java & Android yazılım geliştirme uzmanlığı, Dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanlığı, 3DS Max uzmanlığı, Sertifikalı ethical hacker eğitimi, grafik tasarım uzmanlığı gibi ihtiyaç duyulan bir çok uzmanlık alanında sertifika sahibi olabilirsiniz.

30 Kasım'a kadar formu dolduranlar %70 Burs kazanma imkanını yakalıyor. Formu doldurun firma sizi arasın, bilişim sektöründeki kariyerinizi birlikte planlayın.
http://www.smartpro.com.tr/
Bursla Bilişim Uzmanı Olma İmkanı Bursla Bilişim Uzmanı Olma İmkanı Reviewed by admin on Kasım 25, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.