Yapı Kredi Vespa Motosiklet Hediye Ediyor

yapı kredi vespa kampanyası
Eskiden en ufak bir işlem için bile bankaya gider sıra beklerdik. O zamanlarda bankalarda verilen sıra numaraları bile yoktu, o yüzden veznelerin önünde kuyrul olurdu. Daha sonra sıra numaraları hayatımıza girdi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte ise artık banka şubesine gitmek yerine işlerimizi internetten halletmeye başladık. Hatta internet de kesmedi mobil cihazlarımıza bankaların uygulamalarını yükledik. Bu sayede hem zaman kazandık hem de birçok işlem için komisyon ödemekten kurtulduk.

Bugün duyuracağımız kampanya size intenet bankacılığına giriş yapmak için bir neden daha verecek. 31 Aralık'a kadar Yapı Kredi internet ve mobil şubeye giriş yapanlar Vespa motosiklet, iPhone veya Apple Watch kazanma şansı yakalıyor.

Ayrıca Mobil şubeden yapacağınız her işlem ekstra çekiliş hakkı kazandıracak. Kampanyada en fazla 20 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. 7 Ocak'ta yapılacak olan çekiliş sonucunda 3 kişiye 2015 Model Vespa Primavera 150-Beyaz Motosiklet, 10 kişiye beyaz renkli iPhone 6S 16 GB, 10 kişiye beyaz renkli Apple Watch 38 mm hediye edilecek.

http://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/41925.aspx

Yapı Kredi Vespa Motosiklet Hediye Ediyor Yapı Kredi Vespa Motosiklet Hediye Ediyor Reviewed by admin on Kasım 24, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.