Mahallenin Fenomeni Drone Kazandırıyor

mahallenin fenomeni
Günümüzde neredeyse her köşe başında bir zincir market açılmaya başladı. Bazen fiyat avantajından, bazen istediğimiz ürün orada olduğu için, bazen de yeni bir ürün geldiği için zincir marketlerden alışveriş yapıyoruz. Zincir marketten alışveriş yapıp eve dönerken en büyük sorunumuz ise mahalle bakkalının önünden geçmek. Yılların esnafına ayıp olmasın diye çoğu zaman yolumuzu uzatmak zorunda kalıyoruz. Peki neden? Çünkü her mahallenin bakkalı o mahallenin fenomenidir.

Snickers düzenlediği yarışma ile hem size hem de mahallenizin fenomeni bakkal amcanıza hediye kazandıracak. Bunun için yapmanız gereken şey mahalle bakkalınızın duvarında aslılı bulunan Snickers posteri önünde bir fotoğraf çekerek #MahalleninFenomeni etiketi ile birlikte Twitter ve Instagram'da paylaşmak.

3 dönem boyunca yapılacak olan yarışmada her dönem jüri tarafından belirlenecek olan 1 adet fotoğrafın sahibine/fotoğrafı paylaşarak yarışmaya katılan kişiye 1 adet DJI Phantom GPS Destekli Kullanıma Hazır Drone seti, seçilen fotoğraf karesinde bulunan bakkala ise 1 adet iPhone 6 16GB cep telefonu hediye edilecektir.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi;
https://www.facebook.com/notes/snickers-t%C3%BCrkiye/mahalleninfenomeni-yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1-kat%C4%B1l%C4%B1m-ko%C5%9Fullar%C4%B1/1013626465324795
Mahallenin Fenomeni Drone Kazandırıyor Mahallenin Fenomeni Drone Kazandırıyor Reviewed by admin on Kasım 29, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.