Teb İcat Çıkar

teb akıl fikir yarışması
Sizlerin de bildiği gibi kampanya haberi paylaşmak bizim tutkumuz ve 2007 yılından beri aksatmadan sizlerle kampanya haberleri paylaşıyoruz. Bazı kampanya haberleri var ki sizlere duyururken heyecanımız katlanıyor. Çünkü bu kampanyalar hediye kazandırmanın yanı sıra girişimciliği de destekliyor, üretimi arttırıyor, fikirlere hayat bulma şansı sağlıyor. Bugün duyuracağımız kampanya da işte bu tür kampanyalardan biri.

Teb'in her sene düzenlediği akıl fikir yarışması "İcat Çıkar"ın bu seneki başvuruları başladı. Bankacılık ürünleri ile ilgili yenilikçi fikirleri olan herkesin 15 Ocak 2016 tarihine kadar başvurabileceği kampanyanın sonunda nakit para ödülünün yanı sıra çeşitli hediyeler de verilecek.

Teb müşterisi, Üniversite öğrencisi ya da yeni mezun, teknoloji girişimcisi olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenen yarışmada her kategorinin birincisine 20.000TL, ikincisine 10.000TL, üçüncüsüne 5.000TL nakit para ödülü verilecek. Bunun yanı sıra üniversite öğrencisi ya da yeni mezun kategorisinde ilk 3'e girenlere Bahçeşehir Üniversitesi'nde MBA bursu, Teb müşterisi kategorisinde birinci olana Rolan Garros Seyahati, Teknolojik girişimci kategorisinde ilk 5'e girene ise TEB Girişim Evi'ne katılım önceliği hediye edilecektir.

http://www.icatcikar.com/
Teb İcat Çıkar Teb İcat Çıkar Reviewed by admin on Kasım 28, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.