Hyundai Test Sürüşü Kazandırıyor


Bayrakları hazırlayın, milli takımımızı desteklemeye gidiyoruz. Hyundai test sürüşü ile ayaklarınız yerden kesilirken Türkiye - Hırvatistan maçını tribünden izleme şansı da yakalayacaksınız. 24 Nisan'a kadar internet üzerindeki formu doldurarak size en yakın Hyundai bayisinden test sürüşü için randevu alabilir, Hyundai Elentra ile test sürüşü yapabilirsiniz.

Test sürüşü yapanlar arasından seçilecek 10 şanslı kişi Euro 2016 kapsamında Türkiye - Hırvatistan arasında düzenlenecek olan maçı tribünden izleme şansı yakalayacak.

Test sürüşü randevusu almak için sit üzerinde bulunan ili seçtiğinizde karşınıza o ilde bulunan Hyundai yetkili satıcılarının listesi çıkacak. Burada bulunan sizin için en uygun olduğunu düşündüğünüz bir bayiyi seçerek rezervasyon oluşturabilirsiniz. Ayrıca test sürüş randevusu alırken araç ile ilgili teklif almak isterseniz formda bulunan kutucuğu işaretleyebilirsiniz.

Düzenlediği kampanya ile A milli futbol takımımızı desteklememize imkan sağlayan Hyundai firmasına ayrıca teşekkür ederiz.

http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/GetOffer/New/Elantra/index.html
Hyundai Test Sürüşü Kazandırıyor Hyundai Test Sürüşü Kazandırıyor Reviewed by admin on Nisan 18, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.