Splinter ile Şehri Turla Hediyeler Kazan

Splinter ile Şehri Turla Hediyeler Kazan

Dün size test sürüşü yaparak Euro 2016 Türkiye - Hırvatistan maçına bilet kazanabileceğiniz bir kampanyayı duyurmuştuk. Bugünün kampanyası da bir nevi test sürüşü ama bu defa yerinizden kalkmanıza gerek kalmayacak. Mercedes Splinter ile şehirde sanal bir gezinti yaparak sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.

Mercedes tarafından "Destan yazılmaz, sürülür" sloganı ile yayına alınan "Yollara Destan" sitesinde bulunan "Şehiri Turla" oyununu oynayanlar sürpriz hediyeler kazanıyor. Sitede ayrıca Mercedes Splinter'ın 1955'ten günümüze nasıl değiştiğini de görebilirsiniz.

Sitede ayrıca sürücülerin günlük hayatta işlerini kolaylaştıracak pratik bilgiler de bulunuyor. "Hangi devirde vites değiştirmeli?" , "Motoru ısıtmak gerekli mi?", "Yokuş aşağı giderken vites boşa alınmalı mı?", "Kırmızı ışıkta kontak kapatmak doğru mu?" gibi soruların cevaplarını da sitede akılda kalıcı animasyonlar ile anlatılmış.

http://yollaradestan.com/sehriturla
Splinter ile Şehri Turla Hediyeler Kazan Splinter ile Şehri Turla Hediyeler Kazan Reviewed by admin on Nisan 19, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.