En Tıraş Haber


Tıraşın kıyağını ben yaparım,Barcelona-Real Madrid maçını yerinde izlemeye hak kazanırım” diyorsan; durma, www.entirashaber.com’a tıkla!

Hayata esprili bir açıdan bakmayı ilke edinmiş, günlük olayları kendine has üslubuyla çevresiyle paylaşmaktan hoşlanan, kısacası kendi “tıraş haber”inin yaratıcısı olmayı seven biriysen ve eline dünyanın en büyük derbilerinden birini izleme fırsatı geçtiyse; zaman hünerini gösterme zamanıdır.
Korkma, fazla tıraş, cildi bozmaz…

www.entirashaber.com adresinde ve aynı adlı Facebook uygulamasında yer alacak, eğlence amaçlı yazılmış komik tıraş haberlerin, ziyaretçilerinin katkıları ile online olarak –Facebook, twitter, mail aracılığıyla- en fazla paylaşılan ilk 10 tanesi, jüri değerlendirmesine alınacak ve 1. gelen haberi yazan kişi ile beraberindeki bir kişi 27-29 Kasım tarihlerinde, Barcelona-Real Madrid maçını izlemek üzere Snob’un davetlisi olarak Barcelona’ya gidecek. Yarışmadaki 2.’lik ödülü Sony Playstation 3 olacak, seçilen haberlerin dışındaki ilk 50 haberin yazarlarına da Snob’tan Üçlü Set hediye edilecek.
En Tıraş Haber En Tıraş Haber Reviewed by admin on Eylül 16, 2010 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.