Empires&Allies Uçakları, FarmVille İnekleri, CityVille Binaları Napolyon.com’da!

Türkiye’nin ilk ve en büyük izinli pazarlama platformu Napolyon.com bir ilke daha imza atarak, Türkiye’de 10 milyondan fazla oyuncusu olan, en büyük oyun geliştirici Zynga ile yaptığı işbirliği kapsamında 1.250.000 Napolyon.com üyesine ňaplarıyla (puanlarıyla) Zynga oyun kartları kazanma fırsatı sunuyor.

Artık Napolyon.com üyeleri okudukları, tıkladıkları, paylaştıkları reklam mesajları ve doldurdukları anketler karşılığında kazandıkları ňapları (puanları) Facebook, Google+, Myspace, Yahoo gibi platformlar üzerinden oynanan Farmville, Cityville, Empires&Allies, Zynga Poker, Mafia Wars, FrontierVille, Café World, Treasure Isle, PetVille, FishVille ve YoVille dahil toplam 11 Zynga oyununda kullanılabilen oyun kartlarına dönüştürebiliyorlar.

Oyunlarda çeşitli öğeleri satın alarak rakiplerine karşı avantaj elde etmek isteyen oyuncular Zynga oyun kartlarını oyun içi para birimi olarak kullanıyorlar.

www.napolyon.com
Empires&Allies Uçakları, FarmVille İnekleri, CityVille Binaları Napolyon.com’da! Empires&Allies Uçakları, FarmVille İnekleri, CityVille Binaları Napolyon.com’da! Reviewed by admin on Ekim 12, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.