Türkiye’nin Sesi Olmaya Hazır mısınız?

Araştırma anketlerine katılarak Türkiye’nin sesi olmaya, anket doldurdukça Turkcell’den dakika/sms ve internet paketi kazanmaya hazır mısınız? Cevabınız “evet”se sizleri Türkiyenin Sesi Paneli’ne bekliyoruz. Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından kurulan Türkiye' nin Sesi Paneli, bir online araştırma platformudur. Bu platform SADECE araştıma (anket) için kullanılır. Türkiye' nin herbir yanındaki üyeler farklı konulardaki fikirlerini ifade eder, karşılığında ödül ve hediyeler kazanırlar. Şimdilik bu hizmet sadece Turkcell abonelerine açıktır.

Kazanmaya başlamak için tek yapmanız gereken Facebook sayfamızı ziyaret ederek nasıl üye olacağınız öğrenmek. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra size bekleyen anketleri doldurarak anında hediyelerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz hediyelerini daha sonra kullanmayı da seçebilirsiniz. Her anketi tamamladığınızda aşağıdaki hediyelerden birisini kazanacaksınız. Hangi hediyeyi seçeceğiniz ise size kalmış! Ayrıca her ay bir üyemiz akıllı telefon sahibi olacak.
• Turkcell’den günlük 30 dk /12 TL Konuşma
• Turkcell’den günlük 100 SMS
• Turkcell’den günlük 50 MB İnternet

Üye Olmak için: http://www.facebook.com/TurkiyeninSesiPaneli
Not: Üyelik ve hediye kazanımı sadece Turkcell abonelerine açıktır.
Türkiye’nin Sesi Olmaya Hazır mısınız? Türkiye’nin Sesi Olmaya Hazır mısınız? Reviewed by admin on Ekim 13, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.