5. Yaşımızı Hediyelerle Kutluyoruz


5 yıl önce bugün kendi katıldığımız kampanyaları başka insanlara da duyurmak, kampanyaları paylaşarak başkalarının da kazanıp mutlu olmasına vesile olmak için yayına başladık. İlk zamanlarda kimsenin farketmediği küçük bir blog olsak da bu bizim motivasyonumuzu bozmadı ve hr gün bıkmadan usanmadan bulduğumuz kampanyaların haberlerini yayınlamaya devam ettik.
Zaman geçtikçe insanlar sitemizin adını daha sık duymaya başladı, firmalar kampanya haberlerini yayınlamamız için mailler göndermeye başladı. 5 yılın sonunda 33.000'in üzerinde üyesi ile aylık 3 milyonun üzerinde sayfa gösterimi yapan Türkiye'nin en büyük kampanya platformu olduk. 5. yaşımızı da yine bir kampanya ile kutlamak istedik :)

Bildiğiniz gibi Facebook sayfaları 31 Mart'tan itibaren timeline'a geçmek zorunda (ne varsa bu timeline'da). Biz de bunu bahane edip sizlere bir kampanya düzenlemek istedik. https://www.facebook.com/hgkhgk adresindeki facebook sayfamızda kullanabileceğimiz Timeline kapak fotoğrafı tasarımlarını 25 Mart'a kadar yarisma@hergunkampanya.com adresine gönderen 3 kişi bizden birbirinden orijinal hediyeler kazanıyor.
Yapılan çalışmaların kapak fotoğrafı olarak kullanılabilir boyutta (tercihen 850x315px) olması gerekmektedir.

Hediyelerimiz ise şöyle;
1 kişiye; Uzaktan kumandalı helikopter
1 kişiye; Dekoratif ayna duvar saati
1 kişiye; Spiderman ya da Bakugan scooter
5. Yaşımızı Hediyelerle Kutluyoruz 5. Yaşımızı Hediyelerle Kutluyoruz Reviewed by admin on Mart 06, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.