Visa Platinum Masa Yükleyene Sinema Bileti Hediye

platinum masa
Visa Platinum Masa uygulaması sayesinde en seçkin restoranlarda %20'ye varan indirimler, özel ikramlar, cep telefonundan rezervasyon yapma ve hesap ödeme gibi avantajlardan yararlanmanız mümkün. Şimdi Visa Platinum Masa uygulamasını yükleyenleri bir sürpriz daha bekliyor. Uygulamayı yükleyip Visa Platinum kartını uygulamaya kaydeden herkes sinema bileti kazanıyor.

Uygulamayı yükleyip Visa Platinum kartınızı eklediğinizde aynı gün içerisinde sinema bileti kodunuz cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir. Gönderilen bilet kodunu 31 Aralık 2015 tarihine kadar tüm Cinemaximum şubelerinde MAX, IMAX 3D ve dijital 3D dahil tüm filmlerde kullanabilirsiniz.

Yılbaşı öncesi dışarısı soğuk olduğu için en güzel aktivitelerden biri de sinemaya gitmek. Hem sıcacık bir ortam hem de eğlenceli vakit geçirebileceksiniz. Bilet de bedava olunca tadından yenmez.

Eğer hala Visa Platinum Masa uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/VqAJ9
Visa Platinum Masa ios indir
             Android:
http://ow.ly/VqAPq
Visa Platinum Masa android indir 
Visa Platinum Masa Yükleyene Sinema Bileti Hediye Visa Platinum Masa Yükleyene Sinema Bileti Hediye Reviewed by admin on Aralık 07, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.