Yapı Kredi Cüzdan Avantajları

Yapı Kredi müşterileri bilir, bankanın her ay birbirinden güzel kampanyaları yayınlanıyor. Bu kampanyalardan bazıları banka kartı, bazıları ise kredi kartı kullanımı gerektiriyor. Kampanyaların ortak özelliği ise nereeyse tamamına katılmak için SMS gönderme zorunluluğu olması. Bu hem sms maliyetini beraberinde getiriyor hem de kampanyaya katılıp katılmadığınızı bazen unutabiliyorsunuz.

Kampanyaları takip etmekteki bir diğer problem ise alşveriş merkezi gibi yerlerdeyken acaba hangi markada kampanya vardı diye aklınıza geldiğinde bakabileceğiniz bir uygulama şimdiye kadar yoktu. Yapı Kredi bankası bu eksiklikleri gidermek için süper bir uygulama geliştirdi. Uygulamanın adı; Yapı Kredi Cüzdan

Yapı Kredi Cüzdan uygulaması sayesinde hem Kampanyaları istediğiniz yerden görüntüleyebilir hem de bir tık ile kartınıza tanımlatabiliyorsunuz. Ayrıca kampanyalara uygulama üzerinden katılanlar ekstra world puanlar kazanıyor. Örneğin Opet kampanyası normalde 25TL veriyorken uygulama üzerinden kaydolduğunuzda 45TL veriyor.

Eğer hala Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/WjhVU
Yapı Kredi Cüzdan ios indir
             Android:
http://ow.ly/WjhWL
Yapı Kredi Cüzdan android indir 
Yapı Kredi Cüzdan Avantajları Yapı Kredi Cüzdan Avantajları Reviewed by admin on Aralık 27, 2015 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.