Arkadaşlarını Davet Et Hediye Kazan

Arkadaşlarını Davet Et Hediye Kazan
Şıklığın ve rahatlığın yeni markası IAMNOTBASIC düzenlediği kampanya ile hediyeler dağıtıyor. Arkadaşlarınızı davet ederek hediye kazanabileceğiniz kampanyada bir yıllık tişört ihtiyacınızı karşılamanız bile mümkün. Siz bir yılda ne kadar tişörte ihtiyaç duyuyorsunuz bilmiyoruz ama firma bunu 12 tişört olarak hesaplamış. Bizce gayet makul bir rakam.

IAMNOTBASIC için düzenlenmiş olan sayfaya davet edeceğiniz her arkadaşınız sizi hediyeye bir adım daha yaklaştıracak. Davet ettiğiniz arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını davet ederek hediye kazanabilir.

Sayfaya bir kişiyi davet etmeniz halinde lansman partisine davetiye, 10 arkadaşınızı davet ettiğinizde bir adet tişört, 25 arkadaşınızı davet ettiğinizde mevsimlik olarak hesaplanan dört adet tişört, 50 arkadaşınızı davet ettiğinizde ise 12 adet tişörtün sahibi olacaksınız.

Hediye kazanabilmeniz için hem sizin hem de davet ettiğiniz arkadaşınızın email doğrulaması yapmasının zorunlu olduğunu da hatırlatalım. Ayrıca size özel linkleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak arkadaşlarınızı kampanyadan haberdar edebilirsiniz.

http://iamnotbasic.kickoffpages.com/?kid=88KW9


Arkadaşlarını Davet Et Hediye Kazan Arkadaşlarını Davet Et Hediye Kazan Reviewed by admin on Ocak 18, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.