Avon Temsilcisi Ol Hediyeleri Kap

Avon'un geliştirdiği pazarlama modeli sayesinde Avon temsilcileri harika Avon ürünlerini uygun fiyatlara satın alarak hem kendileri kullanıyor hem de çevrelerine satıp gelir elde ediyor. Avon'un bu kazançlı fırsatını bilen bir çok kişi Avon Temsilciliği için başvuruda bulunuyor.

Size daha önce Avon ev çekilişi ile ilgili bilgi vermiştik. Bu kampanya sonuçlandı ve kazanan temsilci evine kavuştu. Avon şimdi yeni kampanyaları ile temsilcilerinin yüzünü güldürüyor. Bu defa çekiliş şartı olmaksızın şartları yerine getiren herkes kazanacak.

Avon'dan vereceğiniz 125TL'lik siparişinize hassas banyo köpüğü, 200TL'lik siparişinizde hassas banyo köpüğü ve TTA Daydream EDP hediye. Durun bitmedi! 1000TL'lik siparişinize Arçelik telve türk kahvesi makinası hediye. Artık elinizdeki ürünlerin tanıtımını yaparken misafirlerinize kahve ikram edebileceksiniz.

Bunlar ücretsiz verilen ürünlerdi, bir de indirimli ürün şansınız var. 200TL'lik sipariş verdiğinizde 224TL değerindeki avantaj paketine 79,90TL'ye sahip olabileceksiniz.

https://kozmetik.avon.com.tr/temsilcibasvurusu


Avon Temsilcisi Ol Hediyeleri Kap Avon Temsilcisi Ol Hediyeleri Kap Reviewed by admin on Ocak 19, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.