Becel Yürüyüş Ayakkabısı Kazandırıyor

Becel Yürüyüş Ayakkabısı Kazandırıyor
Kalbinizin dostu Becel'den kalbinize dost bir kampanya. Yürüyüş yaparak hem daha sağlıklı ve kaliteli bir hayata sahip olabilir bunun yanında bir de spor ayakkabı kazanabilirsiniz.

Bir çoğumuz günümüzün çoğunu bilgisayar başında geçiriyoruz. Oysa uzmanlar sağlıklı bir kalp ve beden için mutlaka spor yapılmasını öneriyor. Yürüyüş de en çok önerilen, basit ve uygulaması kolay sporlardan biri. Spor yapmaya niyet etsek bile kendimize sürekli bir bahane buluyoruz. Bazı günler yorgun olduğumuzu söylüyoruz, bazı günler havanın çok sıcak veya soğuk olması bahane olarak bize yetiyor. Oysa yürüyüşe bir başlasak gerisi gelecek. Spor yapmak fizyolojik olarak bizi rahatlattığı gibi psikolojik olarak da daha iyi hissetmemizi sağlıyor.

Becel tarafından geliştirilen "Kalbini Sev" sayesinde uygulaması şimdi yürüyüşe başlamak için bir nedeniniz daha var. Uygulamayı telefonunuza yükleyin, yürüyüş yaparken uygulamayı açık tutarak kalpleri toplayın, 5000 kalp toplayan ilk 3000 kişiden biri olun, Nike marka yürüyüş ayakkabısı kazanın.

https://www.facebook.com/notes/becel/kalbini-sev-uygulamas%C4%B1-kat%C4%B1l%C4%B1m-ko%C5%9Fullar%C4%B1/992586047483373
Becel Yürüyüş Ayakkabısı Kazandırıyor Becel Yürüyüş Ayakkabısı Kazandırıyor Reviewed by admin on Ocak 31, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.