Pınar Sütüm Kampanyaları

Çocuğum Kime Benziyor Kampanyası
Sizlere daha önce Pıınar Sütüm kampanyasını duyurmuştuk. Bu kampanyaya katılanlar Pınar Denge Laktozsuz Süt ürünlerini marketten alarak afiyetle tükettiler. Sitede şuan iki kampanya daha var. Bu kampanyaların birinde bir yıllık süt, diğerinde ise ipad hediye ediliyor. İster birine isterseniz ikisine birden katılabilirsiniz.

"Pınar Annelerin Yıldızları" kampanyasında sorulan basit ve bilgilendirici sorulara doğru yanıt vererek bir yıllık Pınar Süt kazanacak 50 kişiden biri olabilirsiniz. Bir yıllık süt ifadesi biraz kafanızı karıştırabilir. Şöyle açıklayalım; eğer kazananlardan biri siz olursanız Migros Money Club kartınıza her ay 3 adet 1 litrelik Pınar süt indirimi tanımlanacak. Siz de Money kartınızı kullanarak istediğiniz Migros şubesinden veya www.sanalmarket.com.tr adresinden ürünü ücretsiz olarak alabileceksiniz. Bir yıl içerisinde toplam 36 adet süt alma hakkınız olacak.

"Çocuğum Kime Benziyor" kampanyasında ise siteye çocuğunuzun ve çocuğunuzun benzediğini düşündüğünüz kişilerin fotoğrafını yükleyerek katılabilir ve 7 iPad'den birini kazanabilirsiniz.

http://www.pinarsutum.com/


Pınar Sütüm Kampanyaları Pınar Sütüm Kampanyaları Reviewed by admin on Şubat 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.