Bonus Flaş Kampanyaları

Bonus Flaş

Bonus Kart sahipleri her ay kampanyalarla coşuyor. Bedavası en bol kredi kartı Bonus kart sayesinde, kullanıcılar alışveriş yaptıkça bonus kazanıyor, bonusları ile bedava alışverişin keyfine varıyor. Bu noktada biraz hayal günücünüzü zorlamak istiyoruz. Öyle bir şey düşünün ki bedava bonuslarınızı arttırsın, başkası üç kazanıyorken siz beş kazanın. Sizi fazla yormadan söyleyelim o düşündüğünüz şeyin adı Bonus Flaş.

Bonus tarafından geliştirilen Bonus Flaş uygulaması sayesinde hem bonus kampanyalarını cep telefonunuzdan takip ederek SMS gönderme zahmeti olmadan kampanyaları kartınıza tanımlatabilir hem de ekstra avantajlardan yararlanabilirsiniz. Örneğin Total'den yapacağınız akarkakıt harcamalarında normalde 30TL bonus kazanıyorken, Bonus Flaş ile kayıt olursanız +5TL daha kazanacaksınız. Ayrıca Mavi Jeans, Kemal Tanca, Sevil parfümeri gibi markalarda 30'ar TL Bonus hediye.


Eğer hala Bonus Flaş uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/Xggsh
Bonus Flaş ios indir
            

Bonus Flaş Kampanyaları Bonus Flaş Kampanyaları Reviewed by admin on Ocak 20, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.