Beko HD Tv Kazanma Şansı

Beko HD Tv Kazanma Şansı
Televizyonların tek kanallı olduğu dönemleri çoğumuz hatırlıyoruzdur. O yıllarda televizyonlar bize dünyanın en teknolojik aleti gibi gelirdi. Kahvehanelerde televizyonlar kilitli dolaplar içerisinde durur çalınmaması için önlem alınırdı. Daha sonra kanal sayısı arttı, kocaman televizyonların kumandası olmadığından kanalı değiştirme işi evin en küçüğüne kaldı. Daha sonra televizyonlara kumandalar eklendi, ekranlar büyüdü, televizyonlar inceldi, internete bağlanmaya başladı, kavisli televizyonlar bile çıktı. Küçüklüğümüzde evimizin baş köşesinde duran tüplü televizyonları bilmeyen bir nesil var şu anda aramızda.

Televizyonlar artık o kadar akıllandı ki ultra HD görüntü kalitesi, Netflix uygulamalı, 4 çekirdek işlemcili usb'den yayını kaydedebilen, 3D görüntü özelliğine sahip, hem de led olması nedeniyle az enerji tüketen televizyonlar mevcut. Hatta bunların hepsi birden tek bir televizyonda yani Beko 4K Ultra HD TV'de var.

Beko tarafından düzenlenen Akıllı Çözümler çekilişi ile toplamda 3 kişi piyasa değeri 3.279TL olan akıllı televizyonun sahibi olacak. Çekilişe katılmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.

http://www.bekodanakillicozumler.com/
Beko HD Tv Kazanma Şansı Beko HD Tv Kazanma Şansı Reviewed by admin on Şubat 23, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.