Tazedirekt alternatifi Tazemasa


Geçtiğimiz hafta Tazedirekt.com sitesinin kapanması organik ürünlerin değerini bilen ve beslenmesine dikkat eden bir çok kişiyi üzdü. Size güzel bir haberimiz var çünkü organik gıdayı tarladan sofranıza getiren başka internet siteleri de var. Örneğin Taza Masa bunlardan bir tanesi.

Taze Masa sitesi sayesinde organik ürünler doğallığını kaybetmeden sofranıza gelecek. %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen Taze Masa'nın sürprizleri de var. Şimdi üye olmanız durumunda ilk 5 siparişinizde kullanabileceğiniz toplam 100TL'lik indirimden yararlanacaksınız. Bunun yanı sıra Tazemasa belirli günlerde vereceğiniz siparişlerin yanına bir çok hediye ekliyor. Bulgur, baharatlar, organik yoğurtlar bu hediyelerden sadece bir kaçı. Siteye üye olduktan sonra günlük olarak takip ederek siparişlerinizi bu günlerde verebilir ve hediyelerden de faydalanabilirsiniz.

Tazemasa'nın fiyatları da bir çok organik markete göre çok daha uygun. Tazemasa ayrıca güzel bir uygulamaya da imza atmış. Ürünlerin hangilerinin mevsimi olduğunu, hangilerinin ise serada yetiştiğini açık bir biçimde sitesinde belirtiyor. Bu şeffaf politikaları nedeniyle de Tazemasa'yı tebrik ederiz.

http://www.tazemasa.com/
Tazedirekt alternatifi Tazemasa Tazedirekt alternatifi Tazemasa Reviewed by admin on Şubat 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.