Hyundai Kampanyaları

Şehirler kalabalıklaştıkça gitmemiz gereken mesafeler uzamaya başladı. Toplu taşıma araçları da istenen yaygınlığı ve konforu sağlamadığı için şehir özellikle merkezlerinde yaşayanlar için araba sahibi olmak artık bir lüks değil ihtiyaç halini aldı. Biz de sizin için araba kampanyaları içerisinden bir seçim yapalım dedik ve Hyundai kampanyalarını mercek altına aldık. Hyundai markasının size önerebileceğimiz iki adet kampanyası bulunuyor.

Yeni Hyundai i20, 15 ay %0 faiz
Trafikte rahat hareket edebilmek, ufak aralardan kaçabilmek, rahat park yeri bulabilmek için nispeten daha küçük arabaları tercih edenlerden biriyseniz Hyundai i20 tam size göre. Yenilenen tasarımı ve 15.000TL'ye kadar 15 ay %0 faizli ödeme planı sayesinde bütçenizi sarsmadan araç sahibi olabileceksiniz.
http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/GetOffer/Yenii20/index.html

Güce hükmedenler için Yeni Hyundai Tucson
Trafikte kendinizi emniyette hissetmek, 4x4 çekiş gücü ile kendinizi yolların hakimi gibi hissetmek isterseniz Yeni Hyundai Tucson'u öneririz. 1.6 Turbo motoru, 8'' navidasyon ve medya oynatıcısı ile 77.700TL'den başlayan fiyatlarla ilgili teklif almak ya da test sürüşü yapmak isterseniz aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.
http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/GetOffer/Tucson/index.html
Hyundai Kampanyaları Hyundai Kampanyaları Reviewed by admin on Şubat 21, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.