Avon Jeep Kazandırıyor


Avon temsilcisi olmak kazandırıyor. Avon temsilcisi olmak sizi kendi işinizin patronu yapıyor ve para kazandırıyor, size satış tecrübesi ve ikna kabiliyeti kazandırıyor ve şimdi de 2016 model Jeep kazandırıyor.

Bayanların kozmetin ürünlere olan ilgisi malumunuz, Avon markasının kalitesini de biliyorsunuz, ikisi bir araya gelince güzel bir iş fırsatı ortaya çıkıyor. Geliştirilen pazarlama sistemi sayesinde ev hanımları Avon'un resmi temsilcisi olup ürünleri satarak hem hediyeler kazanıyor hem de para kazanıyor. Avon yıllık olarak düzenlediği ekstra kampanyalar ile de büyük ödüller veriyor. Geçen sene sizlere Avon Ev Kampanyası haberini duyurmuştuk. Bu sene Avon'un büyük ödülü ise 2016 model Jeep Renegade (1.6L 120HP Dizel MT 4x2 Longitude Manuel)

Avon temsilcisi değilseniz hemen başvuru yaparak temsilci olabilirsiniz. Sonrasında sistemden sipariş vereceğiniz her 125TL'lik ürün size bir çekiliş hakkı kazandıracak. Kampanya sonunda bu güzel Jeep'i kazanacak kişi belki de sen olacaksın.

Bitmedi! Avon temsilcisi olup ilk 125TL'lik siparişini verdiğinde Big & Multiplies maskara da bir sonraki siparişinde hediye edilecek. İkinci siparişini 200TL'ye tamamlarsan da Prime Erkek EDT bir sonraki siparişinde hediye edilecek.

Avon'un fırsatlarla dolu dünyasına katılmak için hemen tıklayın;
https://kozmetik.avon.com.tr/temsilcibasvurusu
Avon Jeep Kazandırıyor Avon Jeep Kazandırıyor Reviewed by admin on Mayıs 18, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.