Spor Toto Play Off 2016 Tahmin Yarışması

Spor Toto Play Off 2016 Tahmin Yarışması
Haberimize başlamadan önce Avrupa ikincisi olan Fenarbahçe basketbol takımını ve şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş futbol takımını kutlamak isteriz.

Anadolu Efes, Royal Halı Gaziantep, Daruşşafaka Doğuş, Banvit Basketbol, Fenerbahçe, Muratbey Uşak Sportif, Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka. Hepsi basketbolumuzun efsane takımları. Peki bunların arasındaki müsabakaları kim kazanır sizce? En iyi tahmini sen yap, All-Star etkinliğini canlı izleme şansı yakala.

Spor Toto Play Off 2016 tahmin yarışmasına davetlisiniz. Basketbol ile ilgiliyseniz ve BSL All-Star 2017 etkinliğini saha kenarında izlemek isterseniz elinizi çabuk tutun. Kampanyaya bugün saat 15:00'e kadar katılabilirsiniz. Kampanya sonunda en yakın tahminleri yapan bir katılımcı, yanında bir misafiri ile birlikte All-Star etkinliğini saha kenarında izleme hakkı kazanacaktır.

Puanlama nasıl yapılacak?
Katılımcıların yaptıkları tahminlerin doğruluk oranına göre puan kazanacak. Puanlar final müsabakası, yarı final ve çayrek final olmak üzere büyükten küçüğe doğru puanlanacak. Yani final maçını doğru tahmin etmenizin puanı çeyrek finalden daha yüksek.

http://www.bsl.org.tr/bsl/play-off-anket

Spor Toto Play Off 2016 Tahmin Yarışması Spor Toto Play Off 2016 Tahmin Yarışması Reviewed by admin on Mayıs 17, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.