Getir de, hediyeler ayağına gelsin

Getir de, hediyeler ayağına gelsin
Günümüzde artık alışverişlerimizin çoğunu internetten ya da mobil uygulamalardan yapar hale geldik. İnternet üzerinden Carrefoursa gibi firmaların internet siteleri mevcut. Ancak bu siteler hem 50TL ve üzeri siparişlerinizi getiriyor hem de siparişi en erken birkaç saat sonra getirebiliyorlar. Peki ya sizin ihtiyacınız daha acilse, ya da tam da televizyon izlerken canınız dondurma çekerse ne olacak? Getir mobil uygulaması işte tam da bu aşamada devreye giriyor. Hem de siparişinizi getirirken yanında hediyeler de ekliyor. Bitaksi uygulaması ile gönüllerimizi feth eden girişimciler şimdi de Getir uygulaması ile hayatımızı kolaylaştırıyor.

Getir uygulamasını açtığınızda size en yakın olan kuryenin en fazla kaç dakikada adresinizde olabileceğini görebiliyorsuuz. Getir firması hizmet verdiği yerlerde siparişleri 3-15 dakika arasında adresinize teslim ediyor. Getir kampanyaları sürekli güncelleniyor ancak şuan aktif olan kampanyalardan birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istedik.

* 3 adet Cornetto alana 1 adet Cornetto hediye
* 20 TL'lik alışverişe 2'li Nescafe Xperss hediye
* 50TL ve üzeri siparişlerde 10TL indirim
* 15TL'lik siparişte 7'li balparmak hediye
* Pınar süt alışverişlerine Pınar süt light ürünü hediye
* 15TL'lik siparişte Nescafe ürün paketi hediye

Eğer hala Getir uygulamasını indirmediysen, aşağıdaki QR kodlarını telefonuna okutarak ya da cep telefonundan linke tıklayarak uygulamayı kolayca indirebilirsin.

iPhone / iPad:
http://ow.ly/4njJOA
Getir ios indir
             Android:
http://ow.ly/4njJIB
Getir android indir 
Getir de, hediyeler ayağına gelsin Getir de, hediyeler ayağına gelsin Reviewed by admin on Mayıs 04, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.