Lokum Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı

Hani hep hayali kurulan bir ev vardır. Panjurları pembe, bahçesi olan, başkası için ev olsa bile bizim için yuva olarak tanımlanır. Hayat şartları yüzünden bir çok insan için bu evler hayallerde kalır çünkü ev fiyatları başını alıp gitti. Biraz gerçekçi olmak gerekirse özellikle İstanbul'da bu tarz bir ev sahibi olmak neredeyse imkansız. İstanbul'da müstakil bir ev bulamayabilirsiniz ama güzel konut projelerini değerlendirirseniz site içerisinde bahçesi olan bir ev sahibi olmanız mümkün. Panjurları pembeye boyatıp boyatmamak da size kalmış :)

Başakşehir Avrupa Konutları
İstanbul Avrupa yakasında bir ev tercih edecekler için önerebileceğimiz projelerden bir tanesi de Başakşehir Avrupa Konutları projesi. Bu projede ev alabileceğiniz gibi dükkan sahibi de olabilirsiniz. Projenin tanıtım filmine, ve proje görsellerine siteden ulaşabilir, ödeme planı ve fiyatlar hakkında bilgi almak için iletişim formunu doldurabilirsiniz. Biz havuzun ortasındaki çardağı çok beğendik sizin de beğeneceğinizi umuyoruz.

http://avrupakonutlaribasaksehir.com/

Dumankaya Lokum Evler
Tercihinizi İstanbul Anadolu yakasından kullanmak isteyenler için de ünlü inşaat firması Dumankaya'nın Lokum Evlerini öneririz. Yüzme havuzu ve doğa ile iç içe planı ile kendinizi müstakil bir evde gibi hissedeceğiniz projede ayrıca açık yüzme havuzu da bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin olduğu konutların fiyatları da tam bir lokum.

http://lokumevler.com/
Lokum Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı Lokum Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı Reviewed by admin on Mayıs 05, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.